Monday, March 16, 2015

Створення сайту своїми руками на CMS Joomla

В даний час створення сайту - це вже не тільки справа професіоналів, а й хобі багатьох початківців. Створити сайт з базовим функціоналом може будь-хто, використавши для цього CMS Joomla.

Думаю в сучасному світі нікого вже не здивувати, що у багатьох є своя персональна електронна пошта і сторінка в мережі Інтернет. Інтерес, що проявляється до створення сайтів в наш час, набирає темпи. Створюються особисті сторінки, професійні ресурси, проекти за інтересами.

Якщо і ви думаєте створити сайт, але поки не уявляєте з чого почати, тоді вам будуть цікаві описані нижче варіанти його створення.

Найлегший шлях створення сайту - безкоштовні сервіси. Ці ресурси користуються великою популярністю серед обивателя. Але вони, на жаль, мають цілком передбачувані недоліки: обмеженість функціоналу і неможливість вносити корективи в код шаблону.

Наступний варіант досить доступний - звертаєтеся до фахівців. А фахівці беруться за створення вашого проекту за певний гонорар.

Варіант третій «ідеальний» - ви самі все робите на свій смак. Однак для самостійного створення сайту потрібно знання мов програмування php, html, javascript. Для полегшення вирішення поставленого завдання були створені всілякі CMS (по-російськи «система управління вмістом»). Це програмне забезпечення дозволяє створити сайт шляхом додавання вже готових складових частин. Вже існує сотні CMS, які дозволяють створювати сайти, що відповідають найвищим вимогам.

З безкоштовних СMS найбільш поширена Joomla. Система підходить як для скромного, так і для величезного корпоративного або інформаційного проекту. Вона дозволяє створювати будь-які сайти завдяки своїй гнучкості і функціональності, за рахунок додаткових модулів, плагінів і різних компонентів. Створення сайту на CMS Joomla перетворилося на хвилююче заняття, яке не вимагає глибоких знань php, html, ajax, java script, проте ці технології використовуються на вашому майбутньому веб-сайті. За допомогою Joomla можна створити великий багатомовний сайт, великий інтернет магазин, барвистий новинний портал, каталог нерухомості і багато іншого.

На сьогоднішній день для CMS Joomla можна знайти більше 7000 модулів, плагінів і компонентів, які задовольнять будь-яким вимогам. Можна безкоштовно встановити такі доповнення як галерея фото, файловий архів, дошка оголошень, біржа вакансій, відео каталог, сайт знайомств, і навіть соціальну мережу, створити блог або мультіблог для великої кількості користувачів!

Додатково важливим є існування безлічі сайтів, на яких можна завантажити безкоштовні і купити комерційні шаблони для Joomla, а також море документації в інтернеті, де описана настройка сайту joomla .

З 2005 року в Рунеті за найскромнішими третина всіх створених проектів базується на движку Joomla, а число шанувальників цієї CMS наближається до півмільйона.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org