Friday, March 20, 2015

Створення сайту для продажів

Реклама це двигун торгівлі. А Інтернет-реклама це реактивний двигун. У порівнянні з іншими видами вона ефективніше, дешевше і швидше окупається. Це пов'язано, насамперед, з постійно зростаючою аудиторією всесвітньої мережі.

Майже всі жителі великих і маленьких міст вміють користуватися Інтернетом і проводять там як мінімум два годину в день. У мережі вони шукають їх цікавить у вигляді товарів, послуг, тексту, фотографій або відео. Переглядають сайти, порівнюють пропозиції товарів і послуг різних компаній. Залишають і читають відгуки. Обмінюються досвідом на форумах.

Виходить що Інтернет це спільнота людей, які зацікавлені в знаходженні певних даних. У цьому їм допомагають пошукові системи. Завдяки певним алгоритмом, пошуковик шукає інформацію щодо запиту користувача і видає список сайтів, які, на його думку, відповідають цим запитам.

З результатів пошуку користувач вибирає найбільш вигідне і цікаве для нього пропозицію або інформацію.

Наприклад, людина хоче купити телевізор. Для цього йому потрібно знайти продавця телевізорів, ціни та умови якого його влаштують. Найпростіший спосіб знайти магазин з продажу телевізорів - це зайти в пошукову систему і набрати ключове слово «купити телевізор».

Після того як пошуковик видасть результати пошуку, можна буде вибрати сайт компанії, у якої найбільш цікаві ціни та умови для покупки. Зазвичай вистачає перегляду п'яти - десяти сайтів для знаходження задовільного пропозиції.

З цього прикладу можна зробити висновок, що для успішного ведення бізнесу в мережі Інтернет необхідні два складових. По-перше, потрібно організувати створення сайту для продажів товарів і послуг. По-друге, його просування щодо пошукових систем.

Основним фактором у розробці сайту є його юзабіліті. Тобто користувачеві на даному Інтернет-ресурсі має бути все зрозуміло з першого погляду. Розташування інформаційних об'єктів і пунктів навігації має бути зручним. Дизайн - приємним, текст добре читаним і зрозумілим.

Зміст сайту - це ще один важливий фактор для успішного ведення бізнесу у всесвітній мережі. Вкрай бажано для наповнення ресурсу писати унікальний і цікавий текст. Ні в якому разі не можна його копіювати з інших сайтів. Такі дії будуть розглядатися як плагіат.

Треті фактором є - підтримка сайту. Після того як сайт створений і наповнений, бажано продовжувати роботи щодо його вдосконалення. Така тактика дозволить підтримувати лідируючі позиції на постійному рівні.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org