Saturday, March 28, 2015

Ефективна розкрутка сайту в Інтернеті

1. Годинку подумайте над тим, хто і навіщо може шукати ваші товари. Створіть приблизний портрет своєї цільової категорії, визначитеся, що очікують користувачі від пропонованих товарів.

Приклад: У сайту tecckom.com (торгівля супутниковими телефонами) цільова категорія буде наступною: мандрівники, журналісти, бізнесмени, транспортні компанії, нафтовики, газовики, геологи - люди, яким потрібна надійна зв'язок на всій території Росії.

2. Подумайте, за допомогою яких фраз будуть шукати ваші товари. 
Приклад: Сайт tecckom.com знаходять як за загальними словосполученнями ("супутниковий телефон", "супутниковий зв'язок"), так по цілком конкретним маркам обладнання ("Qualcomm GSP 1600", "Telit SAT 600"). 

3. Перевірте свої припущення за допомогою "Яндекс.Директа". Створіть список
фраз, схожих з заданими спочатку. Використовуйте "Рамблер-Асоціації" для пошуку близьких за значенням виразів. У списку для кожної ключової фрази вкажіть кількість запитів на місяць (за даними Яндекса).
Приклад: "супутниковий телефон" (400 запитів на місяць) може бути запитаний як "супутниковий телефон ціна" (30), "супутниковий телефон москва" (14), "продаж супутникового телефону" (47).

4. Впорядковуйте цей список за потенціалом пошукових фраз. Виділіть перші 30-50 згідно наступним принципом: якщо фраза сама по собі може бути винесена в заголовок сторінки, так її і залишайте. Якщо ні - перетворіть її в вид, при якому вона буде виглядати більш природно. Решта залиште без зміни.
Приклад: "супутниковий телефон москва" стане "Супутникові телефони в Москві". 

5. Для виділених фраз напишіть окремі сторінки, де заголовок сторінки буде в тегах title, keywords, description, h1, th, і кілька разів виділений тегом b в тексті сторінки. Розмір кожної сторінки повинен бути не менше 200 слів. На сторінці повинно бути 2-3 зображення, значення alt-тега яких буде збігатися з заголовком.

6. Для решти фраз автоматично створіть набір сторінок з використанням правил з попереднього пункту. Текстом може бути щось на зразок "Якщо ви зацікавилися" ключова фраза ", то ми можемо вам допомогти. Зателефонуйте нам або подивіться в нашому каталозі."

7. Все це "багатство" викладіть в кореневу директорію сайту і зробіть посилання з головної сторінки (обов'язково!). Це цілком можна буде зробити, відступивши пару екранів за допомогою тега br.

8. "згодувати" сайт Яндексу, Рамблеру, Гуглю, Апорт і дрібним пошуковикам. 

9. Зайдіть в директорію Яндекса в розділ "Каталоги". Зареєструйтеся хоча б у перший 200. Це дасть вам приблизно 40 посилань.

10. Наберіть найбільш перспективні пошукові фрази і подивіться, хто є хто на першій сторінці. Якщо які-небудь сайти не є вашими прямими конкурентами, з ними варто домовитися про обмін посиланнями. Найкраще це виходить, якщо написати гарні статті і в підписі до статті вказати адресу вашого сайту.

11. Повідомте ваших партнерів про створення вашого сайту

12. Створіть односторінкові сайти на будь-якому безкоштовному хостингу (бажано на Narod.ru) з оптимізованим під основні ключові слова текстом. 

13. Чекайте 2-3 тижні, поки вас проїндексируют пошукові машини. Як тільки з'явитеся - починайте "чаклувати". Наприклад, якщо одна зі сторінок знаходиться дуже низько по слову "супутниковий телефон", скопіюйте з невеликими змінами текст цієї сторінки кілька разів. Це дозволить збільшити кількість ключових слів на сторінці.

14. Частіше додавайте нові статті на сайт. Зміст статей повинен відповідати як основним, так і другорядним ключовими словами.

15. Працюйте з клієнтами! Перш за все, попросіть друга подзвонити за телефоном, вказаним на сайті і спробувати поговорити з співробітниками. Потім напишіть листа від імені Васі Пупкіна з конкретними питаннями. Розмістіть на кожній сторінці сайту контактну інформацію та час роботи.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org