Tuesday, March 24, 2015

Створення сайту починається з ідеї

Створення сайту починається з ідеї і закінчується публічним доступом до вашого ресурсу по засобам зв'язку. І так, якщо у вас є розуміння навіщо вам потрібен сайт, то це вже 50% успіхів.
На вскидку, це може бути:

    Я живу в 21 столітті, виростив сина, побудував будинок і посадив дерево, а сайт не створив.
    У мене вже є сайт і його треба переробити, так як з'явилися нові завдання.
    Мені потрібно більше продавати
    Мені потрібно забезпечити якомога більше сервісних послуг для моїх клієнтів.

І так, переходимо до наступного етапу створення сайту: перенесення думок та ідей на папір. Нехай це буде твір на тему «Навіщо і як я хочу створити сайт»: повірте, тольковий виконавець розбереться в тому, що ви маєте на увазі. До речі, можна не писати твір, а відразу переходити до третього кроку (зараз стане зрозуміло чому).

Вибір виконавця. За запитом «створення сайту» в будь-якій пошуковій системі вам вдасться сотні сторінок з компаніями і фрілансерами. Вибирайте скільки вашій душі завгодно. Критерії вибору будуть об'єктивними і суб'єктивними.

Об'єктивні:

    Бюджет, який у вас є на створення сайту.
    Терміни
    Термін існування компанії на ринку (якщо для вас це має значення)

Суб'єктивні:

    Чи подобається вам сайт виконавця.
    Чи задовольняє ваш смак його портфоліо.
    Як швидко компанія відповість на ваш запит.

Відберіть собі з десяток вподобаних і напишіть їм запит. Далі оцінка компаній буде більш конкрентной: якість спілкування з вами, зрозумілість і доступність комерційної пропозиції, договірні умови.

Повертаючись до питання: чому можна не писати твір: всі ці компанії, скоріше за все, запропонують вам заповнити бриф на створення сайту (документ для опитування та розуміння що ж вам все-таки потрібно створити).

І так, визначилися з компанією. А ось тепер і починається захоплюючий процес під назвою «створення сайту».

Основні етапи від яких нікуди не дітися:

    Документація: договір і технічне завдання. Увага, якщо на ваш проект не робиться технічне завдання - ваш проект провалений. Це 100%.
    Створення дизайну сайту. Поки просто картинки.
    Верстка сайту. Перетворення картинок в сторінки сайту (тут корисно знати чарівні слова html, css, javascript)
    Програмування. Якщо є система управління сайтом чи додаткова функціональність, то якраз після верстки починається цей етап.
    Тестування сайту: тут ви і ваші виконавцем спільними зусиллями виявляєте і правите всі помилки (баги) і помарки сайту.
    Запуск сайту. До цього етапу ви вже повинні чітко розуміти, що таке хостинг і чи є у вас домен.

Створення сайту закінчено. Хоча правильніше було б сказати, що воно тільки починається. Але це зовсім інша історія під назвою «підтримка сайту».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org