Saturday, March 21, 2015

Безкоштовні хостинги (оглядова стаття)

У попередній статті про вибір хостингу вже згадувалися деякі безкоштовні хостинги. Тут буде дано більш детальний огляд безкоштовних хостингів, тим більше, що час не стоїть на місці і серед безкоштовних хостингів з'являються все нові цікаві пропозиції.

Ucoz.ru
Після того, як Яндекс вирішив закрити свій безкоштовний хостинг на narod.ru і перенести всі сайти з нього на "укозе", ucoz.ru, без сумнівів, став найвідомішим безкоштовним хостингом рунета. Це безкоштовний хостинг на основі оригінальної безкоштовної CMS, яка містить всі основні модулі, необхідні для звичайного сайту. Є можливість широкої налаштування дизайну. Можна також підключити свій домен другого рівня. Відразу після реєстрації дається 400 мб місця під сайт, з можливістю збільшення згодом.

Безкоштовний акаунт має обмеження - на сайті розміщується реклама (крім сайтів шкіл та соціальних проектів), недоступне розміщення своїх php-скриптів і т. П. Ці обмеження можна прибрати за окрему плату.

Chat.ru
Один з найперших (а може, і самий) безкоштовних хостингів в рунеті. Ніяких серверних скриптів і всього-то 20 Мб під сайт. Правда, для новачків підійде - є і конструктор сайтів і зрозуміла панель управління. Розміщує на сайтах контекстну рекламу Google Adsense.

Sitecity.ru
Безкоштовний хостинг, заснований на шаблонах. Підійде для новачків, яким лінь освоювати основи html, але не для вимогливих вебмайстрів. Ні ftp-доступу, є серйозні обмеження на типи файлів. Вішає рекламу на сайти - банери і Яндекс-директ.

Mylivepage.ru
Безкоштовний хостинг і соціальна мережа в одному флаконі. 1 Гб місця під файли. Шаблони і готові скрипти фотогалареі, форуму, чату і т. П. Так само, як і попередній варіант, це не зовсім повноцінний хостинг, бо передбачає лише збірку сайту з готових елементів, це типовий хостинг для новачків, охочих створити домашню сторінку (home page ). Вішає рекламу на сайти.

Holm.ru і Hut.ru
Хостинги від "Агавою", одні з найбільш давно існуючих і популярних серед безкоштовних хостингів з підтримкою скриптів і баз даних. 100 Мб місця під сайт з теоретичною можливістю раширение, перший місяць без реклами, потім вішається банерна реклама. Якщо ваш сайт задовольняє умовам по відвідуваності (більше 100 або 50 хостів на день, залежно від тематики), ви самі можете заробити на рекламі гроші, обіцяють від 5 до 10 центів за 1000 показів.
Звичайно, слід мати на увазі, що ці безкоштовні хостинги, як, втім, і будь-які безкоштовні хостинги з підтримкою скриптів, більш зупинитися, ніж аналогічні якісні платні хостинги.

Wallst.ru
Безкоштовний хостинг з підтримкою скриптів, баз даних MySQL, 100 Мб місця під сайт. Вішає рекламу (банери).

Ayola.net і Zerver.ru
Безкоштовний хостинг з підтримкою php і MySQL, ftp-доступ. 250 Мб місця на диску, можливість легкої установки з панелі управління 3-х CMS і 2-х форумів phpbb. Вішає рекламу на сайті (банер).

Fo.ru
Хостинг, на якому безкоштовно надають один гігабайт місця. Якщо гігабайти вам не вистачить, за додаткове місце доведеться доплачувати. Для створення сайту можна використовувати готові шаблони, додавати блоги, форуми, фотоальбоми та інші елементи. Можна також безкоштовно створити інтернет-магазин. До сайту можна прив'язати своє доменне ім'я.

Free.1gb.ru
Безкоштовний хостинг від 1gb.ru (який надає також і послуги платного хостингу). Хостинг підійде тільки для розміщення статичних сайтів (т. К. Підтримки скриптів не надається). Дається 1 гігабайт місця під сайт, 3 поштових ящика, без реклами, домен в зоні ру безкоштовно! Однак є деякі обмеження на тематику розміщуваних сайтів.

Okis.ru
Безкоштовний хостинг, який надає можливість створення сайтів на основі готових шаблонів (кілька десятків) і власної системи управління з досить бідним набором модулів. Можна підключити свій домен другого рівня. Доступу по ftp немає.

Setup.ru
Нещодавно відкритий безкоштовний хостинг, який обіцяє користувачам масу привабливих можливостей, начебто величезного вибору варіантів дизайну (більше 7000), просте підключення додаткових модулів (в т. Ч. Інтернет-магазину), безкоштовний домен в зоні ру і навіть безкоштовну розкрутку. Насправді все, звичайно, не так вигідно, як підноситься - існують обмеження на тематики розміщуваних сайтів, на безкоштовному сайті буде реклама, всі посилання на ньому будуть мати атрибут nofollow, ви не зможете вільно редагувати html-код. Прибрати ж рекламу та інші обмеження можна за 149 рублів на місяць.

У світлі останніх тенденцій з'явилися хостинги, які припускають розміщення на ваших сайтів не банерів, а текстових посилань. Ну, ми прекрасно знаємо, що текстові посилання добре продаються в sape :) Вибирати такі хостинги чи ні - це ваше рішення, т. К. Очевидно, що якщо ваш сайт через цих посилань і не забанять, то, скоріше за все, він буде, як мінімум, нижче ранжуватися в пошуковиках. Ці ж хостинги (через необхідність продавати посилання в sape) дають вам домен другого рівня безкоштовно, але пред'являють, зрозуміло, і підвищені вимоги до сайтів.

Отже, безкоштовні хостинги за посилання.

Dama-pik.ru
У них є цілий набір "тарифних планів", як в платному хостингу - чим більше ви хочете, тим більше текстових посилань доведеться розмістити на кожній сторінці сайту.

Tut.su
Дуже цікавий з оформлення проект (комунізм настав, товариші!), Тим не менш, автори дійсно не дуже поскупилися - для сайту з ім'ям типу site.tut.su вимагають лише розміщення кнопки хостингу на головній сторінці, для сайтів зі своїм доменом - не більше 3-х посилань, а для сайтів з безкоштовним доменом 2го рівня - не більше 4х посилань на сторінку. 100 Мб під сайт, підтримка php. Підтримка MySQL є для сайтів тільки з доменом другого рівня.

Примітка: в огляд не включені безкоштовні хостинги типу: "Ви спочатку покажіть нам свій проект, ми подивимося і, може бути, візьмемо", а також безкоштовні хостинги, у яких виникли проблеми з реєстрацією на момент написання даної статті.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org