Tuesday, March 31, 2015

Вартість створення сайту

Приступаючи до вибору компанії-розробника сайту, Ви, напевно, маєте певний бюджет. Але для початку рекомендуємо вам провести невелике маркетингове дослідження.

Для розробки завдання, яке Ви будете відправляти потенційним розробникам, вирішите, для чого саме потрібен вам сайт.

І так, розділ перший: мети створення сайту. Це необхідно як для формування особистої мотивації, так і постановки завдань для розробника сайту.

Розділ другий - концепція веб дизайну. У даному розділі Ви повинні визначити концептуальний вигляд вашого сайту, а саме: чи потрібен логотип і фірмовий стиль, визначити колірну схему, елементи, що потребують акценті, ілюстрації, які Ви б хотіли використовувати на Ваше сайті. Якщо Ви не можете так подобробно пояснити собі і розробнику схему Дзайн, то просто вкажіть які сайти вам подобаються, а які ні і чому.

Третій розділ - визначення функціональності сайту. Тут найкраще зробити постраничное опис, а саме: на якій сторінці і як буде відбуватися взаємодія з користувачами, чи буде сервісне обслуговування і підтримка. Які програмні модулі необхідні вам у роботі, чи буде програмне забезпечення інтегруватися з сайтом? Не страшно, якщо Ви не знаєте, що таке програмні модулі: напишіть своїми словами, щоб Ви хотіли бачити на сайті. Якщо розробник прфессіонал, то він зрозуміє, що Ви мали на увазі і запропонує оптимальне рішення для поставлених завдань.

Четвертий розділ про подальшу підтримку і розвиток сайту. Чи буде проводитися рекламна компанія, чи потрібні банери та реєстрація в пошукових системах, наскільки часто буде відбуватися оновлення? Хто буде підтримувати сайт: ваш працівник офісу або компанія розробника?

І, нарешті, розділ п'ять: запуск сайту в мережу. Тут необхідно вирішити, чиїми послугами хостингу ви будете користуватися, чи потрібна реєстрація домену, наскільки необхідна оптимізація сайту під різні розширення і браузери.

У підсумку ви повинні отримати наступний документ:

    Мета створення сайту
    Концепція дизайну
    Функціональне забезпечення сайту
    Підтримка та розвиток сайту
    Тестування і запуск в мережу

Після того, як створите міні-завдання, Ви отримуєте проект бізнес-плану та полегшуєте визначення ціни для компанії-розробника. Пізніше, на підставі даного документа компанія-розробник створить детальне технічне завдання.

Подальші дії дуже прості: вибрати кілька вподобаних студій і агентств з розробки сайтів (визначаються, як правило, по портфоліо) і розіслати Ваше завдання. Через деякий час Ви отримаєте масу комерційних пропозицій. Ретельно проаналізуйте їх, як правило, діє принцип: чим відомішим компанія, тим вище вартість сайту, але це не означає, що потрібно кидатися в іншу крайність і робити сайт за 100 доларів. Не забувайте, що сайт - це результат творчого та інтелектуального праці.

Враховуйте те, що будь професіоналізм оплачується досить високо. І якщо ви хочете дійсно якісний і окупається сайт, то прото необхідно витратити час і гроші. Зате, Ваші витрати з ториця окупляться, за умови що сайт виконувався професіоналами.

З чого складається вартість сайту?

На перший погляд здається: за що тут платити такі шалені гроші? Але це тільки здається. Інтелектуальна праця завжди був і є самим високооплачуваним, а сайт вимагає тимчасових і розумових затрат. Але кожна компанія - вільний художник, тобто кожен розробник оцінює свій розумова праця по-різному. А саме: в одній компанії за дизайн у вас можуть попросити 300 доларів, а в іншій 1300, але це зовсім не означає, що у другій дизайн буде набагато якісніше, просто в цій компанії дизайнер оцінюється набагато вище, ніж у першій. А як же тут бути? У кожного проекту є свій приблизний бюджет, якщо Ви представник малого бізнесу, то, напевно, не зможете дозволити собі сайт за 10 000 доларів. Виходите зі свого бюджету, але не забувайте основний принцип: «скупий платить двічі!» Дане висловлювання справедливо і до розробки сайтів. Часто буває, що компанії замовляють своє віртуальне представництво у студентів технічних ВНЗ, заплативши при цьому не більше 500 доларів. А в результаті, сайт не окупає навіть цю досить малу суму, і перетворюється на головний біль: то якийсь модуль не працює, то відвідуваність маленька. І все одно, дивлячись на сайти конкурентів, компанія пізніше переробляє сайт вже набагато за великі гроші і несе при цьому набагато більшими втратами. Так навіщо наступати на одні й ті ж граблі, коли при правильному підході можна зробити якісний і зручний сайт.

У кожному разі, вашим супутником має стати «знання». Ви ж, напевно, перш, ніж працювати в компанії, дізналися сферу її діяльності, вивчили специфіку, а потім вже почали професійно і якісно працювати. В Інтернет-бізнесі ті ж правила: вивчіть ситуацію, визначтеся з мотивацією: для чого потрібен сайт, проаналізуйте пропозиції і, ми впевнені, ви зробите гідний вибір.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org