Tuesday, March 17, 2015

Типи хостингу

Існує кілька основних типів хостингу, що розрізняються в основному способом розміщення сайтів на фізичному сервері.

Першим і найпоширенішим є віртуальний хостинг, при якому безліч сайтів ділять між собою ресурси одного фізичного сервера. Головний плюс подібного розміщення полягає в низькій собівартості утримання кожного окремого сайту, що дозволяє продавати його за дуже низькими цінами.

Це кращий хостинг для невеликих і невимогливих до ресурсів сайтів, яким не треба витримувати навантаження в десятки одночасно знаходяться на ресурсі користувачів. Обсяг виділених сервером ресурсів зазвичай залежить від тарифного плану, так що при бажанні можна підібрати цілком задовільну конфігурацію, не сильно переплачуючи.

До мінусів можна, в першу чергу, віднести неможливість індивідуального налаштування або додаткової установки серверного програмного забезпечення, що змушує підлаштовуватися під поточну конфігурацію, і залежність від сусідів по серверу. Незважаючи на обмеження по займаному процесорного часу, сума лімітів зазвичай значно перевищує реальні можливості сервера, і в разі різкого напливу гальмувати почнуть всі сайти.

Трохи краще в цьому плані виглядає віртуальний виділений сервер. Він все так же ділить реальну машину між клієнтами, але віртуалізація відбувається на рівень вище, що дає куди більшу свободу дій в налаштуванні. Зовні все схоже на роботу з повноцінним виділеним сервером, можна встановлювати свої програми, змінювати будь-які налаштування і параметри системи. Єдиним обмеженням стає продуктивність сервера, але за рахунок меншого числа сайтів вона все одно на порядок краще, ніж у віртуального хостингу.

Самий надійний хостинг - це, безсумнівно, виділений сервер. Клієнт отримує в своє розпорядження окрему фізичну машину з повним доступом до її операційній системі. Зазвичай він дійсно необхідний тільки великим проектам з відвідуваністю понад 10 тисяч користувачів на день або дуже ресурсоємним сайтам, тісно взаємопов'язаним зі сторонніми програмами.

В обов'язки хостингу в даному випадку входить тільки фізичне обслуговування машини, підтримання її працездатності та консультація по налаштуванню програмного забезпечення. В іншому повна відповідальність і свобода дій лягає на плечі розробників сайту і тих, хто буде займатися його подальшою підтримкою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org