Thursday, March 19, 2015

Поговоримо про ваш сайт на самому сайті

Системи активного моніторингу сайтів все більш і більш популярні на просторах Рунета.

Причина зрозуміла. Кількість веб-ресурсів в російськомовному сегменті Всесвітньої павутини сьогодні трохи не дотягує до двох мільйонів. А це означає шалену конкуренцію. І в жорстокій боротьбі за користувачів виживають ресурси актуальні і корисні. Як кажуть, живі. Використання активного моніторингу якраз і дозволяє підтримувати на сайті «життя» у всіх сенсах цього слова. У цьому контексті організація чатів є одним з ефективних інструментів підвищення актуальності інтернет-сторінки і створення гарного іміджу серед користувачів. До того ж, чат - чудовий засіб оптимізації структури, оскільки в чаті, ні-ні, та й зустрічаються здорові думки з приводу поліпшення структури сайту.

Організація повноцінного чату сьогодні не є ускладненням. Інтернет-технології сьогодні досить прості. Освоїти інструментарій може кожен більш-менш досвідчений веб-майстер, але ми не даремно заговорили про сервіси активного моніторингу. Використання цих ресурсів дозволяє працездатні чати практично без участі самого веб-майстра. Це пряма економія і сил, і часу. Користувачам розсилаються активні запрошення в чат вашого сайту, і вам залишається тільки стежити за зростанням трафіку на ваш сайт і, зрозуміло, за самим чатом - раптом хтось із користувачів підкине вам якусь ідею щодо поліпшення ресурсу. У кожному разі, це значно підвищить репутацію вашого ресурсу в очах користувачів.

Втім, не тільки в їх очах. Вже не раз зазначалося, хоча і не говорилося прямо, що пошукові системи дуже доброзичливо дивляться на застосування подібних технологій, спрямованих на безпосередню взаємодію з користувачами. У пошуковиків, треба сказати, це взагалі зараз пунктик - інтереси користувачів. Можна витрачати колосальні бюджети на покупку посилальної маси і на інші SEO-примхи, але якщо сайт незручний користувачеві, якщо він йому непотрібний, в верх видачі такого ресурсу не потрапити в ніколи. І подібна зміна пріоритетів сталася саме з ростом числа ресурсів в Рунеті. З двадцяти-тридцяти тисяч сайтів відібрати сотню найкращих - це легко. А з півтора мільйонів? Вже важче. Тому в розгляд пошукових систем потрапляють, в основному, ті портали, власники яких піклуються про своїх відвідувачів. Хоча б створенням зручних чатів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org