Saturday, March 21, 2015

Що потрібно для створення сайту

Кілька пунктів розробки сайту.

Розробка ідеї

Створення сайтів завжди починається з ідеї. Вам доведеться визначитися з метою і тематикою сайту, описати цільову аудиторію, вигляд сайту, відмінність від інших ресурсів мережі та перспективи розвитку. Цей підготовчий етап допоможе внести ясність у найголовніше питання: для кого ви створюєте веб-сайт, кому він буде цікавий, яка інформація потрібна.

Внутрішня і зовнішня структура сайту

Наступний етап створення сайту - розробка структури. Структура - це план, який чітко визначає, де і що на вашому сайті буде розміщено. Умовно виділяють внутрішню і зовнішню структуру сайту. Внутрішня - залежить від тих матеріалів, які ви хочете розмістити. Ви повинні продумати, на які розділи та підрозділи можна розбити інформацію. Зовнішня структура являє собою всі значущі елементи, які розташовані на сторінці: лічильник, банери, меню, пошук, основний контент, новини і т.д

Дизайн сайту

Оформлення, або зовнішній вигляд сайту, - це етикетка, яку ви наклеюєте на готовий каркас (структуру). Вона повинна бути приваблива для вашого потенційного відвідувача. Дизайн сайту говорить багато про що: чи потрапили ви на інформаційний портал, або це сайт якоїсь компанії. Візуальна гармонія є не менш значущою, ніж інформаційна складова. Ви повинні створювати сайти з таким дизайном, який буде подобатися не тільки вам, але і вашої цільової аудиторії.

Програмування

Воно потрібне для того, щоб ваш сайт правильно працював у мережі. Макет сайту вже готовий, тепер потрібно скласти програмний код для кожної сторінки. Цей код визначає послідовність тексту і картинок на сайті і пишеться на мові HTML. Додатково до HTML вам буде потрібно CSS - таблиці каскадних стилів, за допомогою яких можна керувати вмістом сторінок сайту.

За допомогою мов веб-програмування прописуються програми - скрипти, за допомогою яких працюватимуть більш складні елементи сайту (форуми, гостьова книга).

Тестування сайту

Готовий сайт викладається в інтернет, для нього потрібно завести доменне ім'я та хостинг. Тепер починається новий етап у створенні сайту - тестування і доробка. Потрібно перевірити працездатність сайту, чи всі його скрипти правильно функціонують, чи зручний інтерфейс для користувачів. Для цього потрібно запросити на сайт тих людей, які не брали участі в його створенні.

Розкрутка і просування сайту

Щоб щодня залучати на сайт нових користувачів і утримувати постійних, вам просто необхідно просування в пошукових системах і реклама. Це потрібно робити регулярно, як і оновлювати вміст. Інакше ви ризикуєте так і не придбати постійних клієнтів та відвідувачів. Чим вище розташовується сайт у видачі, тим більша кількість людей його відвідують. Рекламу необхідно розмістити там, де її можуть побачити представники вашої цільової аудиторії.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org