Friday, March 20, 2015

Помилки при веб-програмуванні та створенні сайтів

У процесі розробки сайту веб-майстру важко неупереджено і об'єктивно подивитися на своє творіння, щоб переконатися в його доброзичливості по відношенню до відвідувачів. Як і завжди в таких випадках, людині здається, що проект максимально простий і зрозумілий, адже він працював над ним годинами, і для нього не може бути ніяких складнощів в експлуатації. Але коли ресурс вивішується в Інтернеті, виявляється, що в ньому є чимало неточностей і дрібних деталей, які відлякують користувачів. Для відсутність таких у самому початку роботи буде незайвим вивчення помилок створення сайту.

Вельми популярним негативним фактором є наявність на головній сторінці написи зі словами «Ласкаво просимо» та подальшої вступною промовою. Юзери занадто економлять свій час, і вже якщо вони прийшли на ваш проект, то хочуть отримати потрібну інформацію швидко і по максимуму. Тому не випробовуйте їхнє терпіння, як контента на головній краще привести анонси наявних розділів або ж найбільш популярних матеріалів, щоб відразу ж заволодіти користувальницькою увагою.

Навігація на базі Flash або ж Java-Script - також вельми вагома помилка створення сайту всовременном час. У багатьох Flash-обробник взагалі не встановлений, також частенько онлайновци відключають Java в налаштуваннях свого провідника. І виходить, що шляхи пересування по ресурсу будуть обмежені за вашою ж власної вини. Слід також зазначити, що і пошуковим системам такі впровадження не до душі.

Не зловживайте увагою відвідувачів, невгамовно пропонуючи їм рекламу в кожній частині сторінки. Якщо ви використовуєте партнерські програми, то краще завуалювати їх посилання всередині основного контенту. У випадку з контекстною рекламою і банерами краще використовувати не більше 2-3 подібних елементів на кожній сторінці.

Різні звукові ефекти - це надзвичайно груба помилка створення сайту , це звичайно не відноситься до музичних ресурсів. Якщо при відкритті ресурсу користувач почує якісь сторонні звуки, то він навіть не стане розбиратися, що до чого, а тут же закриє вкладку і піде на інші «мовчазні» проекти.

Остерігайтеся нечитабельності тексту, це особливо загрожує для інформаційних ресурсів. Людині і так досить складно читати тексти з монітора, так не ускладнюйте йому цю задачу.

Остання значна помилка створення сайту - відсутність кросбраузерності. Ваші сторінки повинні універсальним чином представлятися у всіх поширених Інтернет-провідниках.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org