Tuesday, March 17, 2015

Створення сайтів - а чи можеш ...

Невелика замітка про створення сайтів.

Що не кажи, а створення сайтів сьогодні питання дуже актуальне. Адже люди вже навчилися заробляти гроші за допомогою сайтів в Інтернет, будь це дитячий інтернет магазин або магазин парфумерії. Численні студії вебдизайну, знаходять собі вдосталь клієнтів, яким необхідно створити сайт у всіх куточках безкрайньої Інтернет. З кожним днем, з'являються нові ресурси, що-небудь продають, або надають різноманітні послуги.

Однак як і скрізь, двигуном торгівлі є реклама, будь пов реклама в інтернет, по радіо чи по телебаченню. Різниця в даному випадку - лише в ціні. А тому, розробити інтернет магазин мало, в нього ще потрібно привести відвідувачів, які в подальшому, можуть і повинні стати покупцями. І ті ж самі вебстудії, виконують таку роботу. Адже в досить серйозною студії дизайну, обов'язково є і оптимізатор, який працює з внутрішніми і зовнішніми факторами, що впливають на популярність ресурсу і його відвідуваність.

Як правило, вартість сайту , який є чинним віртуальним магазином, починається від тисячі доларів. Але що прагне до економії підприємець, бажає заощадити і на створенні інструменту, який дозволить йому збільшити власні доходи на порядок. На його «щастя» в Світовій павутині можна знайти безліч пропозицій зробити сайт за ціною значно меншою від зазначеної вище. Наприклад, всього за одну - дві, сотні доларів. Але наскільки такий сайт буде якісним, вже зрозуміло, а тому продовжувати розмову про це не має сенсу. Підприємець відправляє виконавцеві технічне завдання, а виконавець через кілька днів вручає йому готовий сайт. Через тиждень-другий, підприємець розуміє, що отримав зовсім не те, що йому потрібно і знову починає пошук прийнятних пропозицій по розробці сайту. Мудрий підприємець, який не стане вдруге звертатися до подібних «професіоналам», з жалем подумавши, що гроші потрібні всім і подарує сплачену сотню «в фонд милосердя». І слідом, вирішить замовити сайт в солідній компанії, що має багатий досвід і значне портфоліо. А чи не дуже мудрий, продовжить подальший пошук «прийнятних варіантів».

Тільки до чого, шановні бізнесмени, тупцювати на одному місці і витрачати гроші даремно? Адже весь той час, коли ви перебуваєте у вільному пошуку, ці гроші можуть вже працювати на вас! Нехай буде потрібно вкласти трохи більше, але відповідно до правильними цінами. Пригадайте мультиплікаційний фільм «про шапки». «Чи можеш? - Звичайно можу ». І замість однієї можна зробити вісім. Питання лише в тому, чи отримаємо ми то що треба?

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org