Tuesday, March 17, 2015

Виготовлення сайтів під ключ - це реальність?

Саме поняття «виготовлення сайтів під ключ» передбачає виконання повного комплексу замовлення з виготовлення продукту без особливої ??участі та контролю в процесі роботи з боку замовника, від початкового етапу до кінцевого результату.

У різних людей - різні думки, і для того, щоб не занурюватися в теорію, найкраще дати запит в пошуковій системі, цієї сучасної «корпорації добра» і особисто подивитися які варіанти можуть запропонувати розробники такої послуги.

Зробивши моніторинг інформації, наданої різними веб-студіями можна зробити висновок про те, що послуга виготовлення сайтів під ключ може містити в собі:

- Аналіз і вибір тарифних планів, зборок і пакетів, наприклад: «ексклюзив», «бізнес», «фініш», «старт», «важкий», «легкий»; (Поки ви будете розбиратися з ціноутворенням, тарифами, знижками, акціями та основними відмінностями між ними, виконавці намагаються зрозуміти, чому б вам не вкладеться в ціну близько якого то з цих слів);

- Надання на вибір різноманітних CMS, Джумла, Дле, Бітрікс і безкоштовний Вордпресс (якщо ви не розбираєтеся у всіх цих абревіатурах, то вибір буде важко зробити);

- Прив'язку шаблонів до популярних ЦМС, трехколоночной верстку (за відсутності елементарних знань про їх позитивних і негативних сторонах не варто навіть дзвонити);

- Довільна компонування елементів веб-сторінки і, природно, флеш-шапка;

- Надання хостингу на власний розсуд;

- Простота в додаванні картинок і статей на ресурс.

Ось такі висновки можна зробити, проаналізувавши веб-ресурси розробників інтернет проектів по ключ, але це не означає, що всі розробники мають саме таку точку зору на надання даної послуги. При виборі замовника коштувати пошукати компанію, яка під послугою «виготовлення сайтів під ключ» має на увазі, в першу чергу, досягнення цілей замовника, за допомогою вирішення певних завдань. Перелік таких завдань в більшості випадків зводиться до кількох побажанням:

- Дізнатися, чи дасть насправді результат інтернет візитка;

- Отримати представництво в Інтернеті;

- Спробувати торгувати через Інтернет;

- Просто показати свою «крутизну» конкурентам.

Зазвичай у переліку бажаних результатів від даної послуги немає навіть згадки про зручність CMS, вартості хостингу і крутості замовленого пакета.

У людини, що вирішила замовити сайт візитку , всі бажання, в першу чергу, зведені до отримання очікуваного результату. Більшості таких людей не важливо (немає часу, не хочеться, не потрібно) розбиратися в процесі створення веб-порталу. Весь перелік ряду нюансів, таких як: покупка хостингу, домену, вибір системи управління - асоціюються з елементами досягнення результату. Такий замовник, швидше за все, буде дуже радий, якщо всі питання вирішить виконавець на власний розсуд. Крім того, майже ніхто з розглянутих виробників не говорить, що для початку необхідно зробити аналіз ринку і конкурентів, зробити проект, створити і узгодити макети майбутнього ресурсу, і тільки після цього переходити до викладеного вище списку завдань.

При пошуку виготовлювача сайту слід звернути увагу на пропонований алгоритм виконання замовлення. Дійсно гарні, професійні розробники планують свою роботу з клієнтом таким чином:

- Беруть до уваги всі побажання замовника;

- Виробляють аналіз ринку з подальшим складанням пропозиції замовнику, в якому викладається передбачуваний кінцевий результат і способи його досягнення;

- Після цього дана пропозиція погоджують із замовником;

- Розробляють і узгоджують проект;

- Створюються і погоджують макет;

- Складають та узгоджують технічне завдання;

- Вибираються найбільш прийнятний дизайн і також узгоджують з клієнтом;

- Відбувається верстка та програмування веб-ресурсу.

Після кожного узгодження вносяться необхідні поправки. Саме такий метод роботи виготовлення сайтів під ключ дає замовнику очікуваний результат, а майстрам-розробникам очікуване матеріальну винагороду.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org