Wednesday, April 1, 2015

Скільки коштує просування сайту?

Це самий закономірний і часто зустрічається питання, яке хвилює всіх власників бізнесу. Дійсно, скільки? І як швидко це окупається? Почнемо з того, що просування сайтів значно дешевше і ефективніше реклами оффлайн, що вже було неодноразово доведено численними дослідженнями. І найцікавіше, що прибуток від просування сайтів буде тільки зростати, тому що зараз інтернет-аудиторія в Росії зростає неймовірними темпами.

В Інтернет приходять платоспроможні люди старше сорока, в економічно активний вік вступають ті, хто виріс разом з Інтернетом. Важливо, що разом із зростанням ефекту від просування сайтів росте і ціна - це неминучий наслідок конкуренції.
Чим обумовлені існуючі розцінки на розкручування сайтів?

Просування сайтів - це певні витрати (написання текстів, розміщення посилань, оптимізація сайтів), тому вартість просування сайту складається з базових витрат і націнки, щоб забезпечити рентабельність. Зрозуміло, що просування одного цільового запиту може коштувати 900 рублів, а може й кілька тисяч. Можна сказати, що зараз ціни на просування сайтів визначаються тільки складністю і конкурентністю обраних пошукових запитів.

У той же час, пошукове просування сайтів - це послуга, а вартість послуг розраховується, виходячи з того прибутку, яку вони можуть принести. Це можна проілюструвати наступним прикладом: розміщення реклами в газеті зі ста читачами коштує 5 рублів, а в газеті з 10.000 читачів - 500 рублів. Витрати на створення і публікацію одного рекламного оголошення і там, і там приблизно однакові (працю журналістів, папір, верстка, друк), але в другому випадку вартість вище у багато разів, тому що прибуток рекламодавця буде більше в 100 разів.
Просування за 6.000 рублів?

Зараз на ринку просування сайтів є безліч різноманітних пропозицій, часом зовсім дивовижних. Так, деякі компанії пропонують просування 40 пошукових запитів за 6000 рублів. Ця пропозиція дивно тим, що 6.000 рублів не можуть покрити навіть витрати на розкручування сайту по 10 пошуковим запитам, цих грошей вистачить, хіба що, на оплату праці хорошого копірайтера і оптимізатора, на заслання і відстеження проекту грошей вже не залишиться. Невже хтось хоче працювати собі в збиток? Насправді, все набагато прозаїчніше.

Після того, як укладена угода на «просування сайту» за 6.000 тисяч, вам підберуть запити, але при цьому не нададуть первинний звіт по позиціях. Тому що в такому випадку навмисно підбираються запити, за якими сайт вже в ТОП-10, або вкрай низькочастотні (5-10 показів на місяць). Через місяць вам покажуть звіт, де в ТОП-10 будуть всі або майже всі пошукові запити. Але ж вони вже були в ТОПі! Таким чином, подібні пропозиції - це спроба продати повітря, послугу, яка не надається.
Наші ціни на просування сайту

Компанія NewMark працює на ринку просування сайтів вже не перший рік. Ми прийшли до розуміння того, що розкрутка сайту повинна бути комплексною і здійснюватися кількома кваліфікованими фахівцями. Зараз основна пошукова система Рунета, Яндекс, постійно змінює свої алгоритми, тому потрібно ще й постійний моніторинг і контроль позицій, якщо «забути» про сайт хоча б на тиждень, результат виявиться невтішним. Просування сайтів вимагає постійної роботи професійного колективу та вкладення коштів - саме на цьому будуються існуючі ціни на розкрутку сайту в пошукових системах.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org