Friday, April 3, 2015

Партнер по веб-розробці: правильний і вдалий вибір

Очевидну істину про те, що реклама в Інтернеті вже давно по ефективності перевершила інші рекламні напрямки, повторювати просто не варто. Необхідність наявності у компанії сучасного сайту також ніхто не буде заперечувати. Сьогодні мова поведемо про те, що робити після твердого рішення про потребу в веб-ресурсі.

Першим питанням, яке вчинить кожного майбутнього власника фірмового сайту, буде прийняття рішення про вибір конкретного веб-розробника. Адже ніхто не хоче помилитися вже на стартовому етапі, що призведе до необхідності починати все спочатку.

Нерідко веб-розробники вибираються за рекомендацією партнерів, колег або просто знайомих. Це, треба відзначити, дає позитивні результати. Якою б не була привабливою реклама, вона не зможе забезпечити стовідсотково успішний результат. Інша справа, коли вам когось конкретного рекомендують люди, які вже співпрацювали в ці розробником.

На жаль, далеко не у вас нас є такі друзі, які дадуть конкретну пораду відносного вашого майбутнього підрядника. Доводиться діяти самостійно, хоч іноді і боязно.

Спробуємо запропонувати деякі прості поради щодо вибору веб-розробника.

По-перше, необхідно проаналізувати сайти конкурентів, серед яких, безсумнівно, знайдуться гідні проекти. Дізнайтеся, хто створював кращі, не виключено, що це можуть виявитися ваші майбутні компаньйони. Навіть у тих випадках, коли вам особливо-то нічого і не сподобалося, все одно поспілкуйтеся з творцями переглянутих сайтів. Це дасть вам непоганий досвід та ідеї, які можуть стати в нагоді.

По-друге, важливо звернути увагу на рейтинг веб-студій, опублікований на Інтернет-сайтах. Він допоможе придбати повну картину стану справ в Сайтобудування. Ви не тільки знайомитеся зі студіями, але й отримуєте корисні знання про веб-розробки, про її вартості. Може пощастить знайти партнера зі свого регіону - так буде зручніше взаємодіяти.

По-третє, пошукові системи допомагають знаходити веб-студії ваших регіонів, але ставлення до рекламних зобов'язаннями має бути особливо уважним. Ці розробники вимагають ретельної перевірки.

Виконали всі вищенаведені рекомендації і нарешті склали попередній список можливих розробників вашого веб-сайту. Залишилося найменше: зробити остаточний вибір. А як? Знову-таки боязко. Ми порадимо деякі заходи.

По-перше, ретельний перегляд порт фоліо, наявного на сайтах кожної веб-студії. Придивляйтеся, чи відповідають їх розробки вашим естетичним вимогам і уявленням. Якщо зустрінете в портфоліо проекти спорідненої спрямованості, зверніть увагу на те, як вдало і настільки ефективно вони розкручені у Всесвітній мережі.

По-друге, детальна перевірка актуальності портфоліо. Роботи повинні бути свіжими, а не датовані позаминулими роками. Веб-студія середніх розмірів може випускати щомісячно по кілька проектів. Якщо це так, то це говорить про грамотно і правильно налагоджених в ній процеси, про злагодженій роботі колективу.

По-третє, все ж спробуйте отримати відгуки. Вибравши деякі реалізовані проекти за останні півроку, можете зв'язатися з їх власниками і отримати безцінну інформацію, як кажуть, з перших вуст. Подібний спосіб є досить трудомістким, але ефективним та інформативним.

Питання вартості навмисно залишений за рамками цієї статті. Хочеться лише нагадати прості істини. Компетентність коштувати дешево не може! Різниця у вартості у різних веб-розробників визначається пропозицією різних продуктів, що мають різні набори можливостей і масштабованість. Якщо обираєте розробника зі скромними розцінками, то втрачаєте деяких додаткових плюсів, про які навіть не замислюєтеся на першому етапі. Однак потурбують вас обов'язково надалі.

Переговори з розробниками не закінчуються при підписанні акту на розробку нового сайту. Таке спілкування тільки починається в тому випадку, коли плануєте отримати від свого дітища економічний ефект. Звичайний життєвий цикл сайту складає 2-3 роки. Протягом цього періоду його необхідно підтримувати і супроводжувати, наповнювати та актуалізувати інформацію, просувати і рекламувати. Покласти ці роботи доцільніше на виконавця, який створив даний сайт. Висновок: не треба абстрагуватися повністю від питання ціни, але варто в першу чергу звертати увагу на гнучкість і надійність свого Інтернет-партнера.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.dentalhygieneanswers.com www.dovmeyap.com www.elbacity.press www.eskisehirgocukduzeltme.com www.ds-clan.ru www.farmersforum.ir www.excluzive.net www.forum.sanctusfolium.com www.footie.by www.irantraveller.org